Pentru aceasta îi trebuie unei femei vibrator

Astăzi voi devia de la tema obişnuită, deoarece  în această zi nu moda va fi în centrul atenţiei. De ce? Deoarece acest blog este pentru persoane feminine şi pentru o femeie adevărată nu intotdeauna moda este principalul gând care o preocupă (in cazul 90% poate da, dar aceasta nu este un aşa moment).

 fanni

La sfârşit de săptămână am participat la o petrecere a burlăciţelor. Știti povestea obişnuită…La început a fost puţin mai plictisitor, dar după aceea petrecerea a luat aşa o amploare încât in viaţa mea nu m-am distrat atâta. În realitate nu am cunoscut mireasa personal, este prietena cea mai bună a unei prietene. Aşa am ajuns la petrecere. Nu am cunoscut nici restul fetelor de acolo, dar acest lucru s-a schimbat până în a doua parte a petrecerii. Cum au alunecat băuturile toată lumea a devenit mai deschisă şi pe la sfârşit era ca şi cum ne-am fi cunoscut de ani de zile.

ff

Nu aceasta este însă esenţa povestii, dar trebuia să ştiţi această introducere pentru a ajunge la esenţa temei. În timpul nopţii am povestit foarte mult cu fetele şi bineînteles am ajuns si la tema sexului. De fapt unde în altă parte s-ar fi putut discuta aceasta tema daca nu  la o petrecere a …burlăciţelor. După ce analiza bărbaţilor a devenit plictisitoare cineva a adus discuţia despre vibratoare.

 

Trebuie să ştiţi despre mine că am o reţinere privind temele de acest gen, deoarece nu consider că înafară de mine toată lumea trebuie să aibă acces la informaţiile despre viaţa mea privată. Dar după atâta băutură m-am deschis şi eu şi am devenit curioasă.

 

S-a aflat că înafară de mine toată lumea are. Întelegeti? Toată lumea. Oare eu gândesc altfel? Eu am prieten şi mulţumesc sunt bine. Adică cel puţin până aici aşa am crezut. Numai că înafară de una singură toată lumea a avut. Nu este ciudat puţin?

 

Bineînţeles că mi-am spus părerea de ce este rău ca o femeie care are prieten să aibă aşa ceva, dar toate au votat împotriva mea. Toate au spus că este foarte bun şi nu pentru că au o problemă cu partenerul ci deoarece face o relatie mai interesantă. Despre fetele singure să nici nu mai povestim pentru ele inlocuiesc necesităţile. După cum se ştie şi o femeie are necesităţi. Este suprinzător că bărbaţii nu se simt prost din această cauză, ba din contra le place! Părerea fetelor este că face ca o relaţie să devină mai interesantă pentru ambele sexe şi ca să fim sinceri acest lucru este necesar într-o relatie de lungă durată.

 

După discuţia avută m-am gândit să strâng nişte informaţii deoarece nu te poţi baza pe o discuţie avută cu 7 fete ameţite. Mi-am întrebat prietenele care au fost de aceeaşi părere. Deci asta înseamnă că numai eu sunt aşa rămasă în urmă pe această temă. Am găsit şi nişte materiale legate de această temă unde s-au scris numai lucruri pozitive nu numai despre vibratoare ci în general despre masturbaţie. Părerea Dr. Lauren Streichert este că are doar efecte pozitive, te ajută la intreţinerea corpului, la somn şi este un bun calmant. Ca să fim sinceri în ultima perioadă nu mi-ar strica (mi-ar prinde bine). Bineînţeles cu un vibrator bun ar fi şi mai bine.

upload_1

În acest moment am fost deja convinsă că trebuie să încerc şi eu deci voi achiziţiona unul. M-am urcat în autobuz şi direcţia centru. În centru sunt multe magazine de profil deci nu mi-ar fi fost greu sa achiziţionez unul şi totuşi m-am întors acasă cu mâinile goale. De ce? Aţi fost vreodată într-un sex shop? Nu m-am putut decide că urmeaza să lucrez în Taiwan sau doar vreau să particip într-un film porno. Nu pot să vă spun ce rău m-am simţit între o mulţime de înscrisuri de tip XXL în timp ce un vânzător cam de 60 de ani îmi urmărea fiecare mişcare. Ca să nu mai vorbim de chinezăriile găsite. Eu una sigur nici măcar mâna nu aş putea să pun pe ele.

17

 

Am amintit de numele doctorului Lauren Streichert. În timp ce căutam numele dânsului pe internet am găsit un webshop care se ocupă în exclusivitate de vibratoare calitative. Nu am vrut să-mi comand aşa ceva de pe internet căci mi s-a părut cam greoaie preluarea, dar şi această modalitate este mai bună ca sex shopul. Ulterior mi-am dat seama că nu am avut de ce să am reţineri deoarece mi-au trimis pachetul într-un mod foarte discret.

untitled_design_34

 

Deci am comandat un vibrator de pe pagina web www.pevarf.ro M-am decis un pic mai greu să-l comand. Motivul preţul un pic mai piperat, dar din acest tip de produs nu îţi poţi permite să cumperi ceva ieftin. Până la urmă m-am decis asupra mărcii Touch, nu detailez de ce deoarece pe pagina web se descrie în detaliu prin ce se deosebeşte de celelalte produse (deşi după părerea mea nici acelea nu sunt rele), dar Touchul îşi merita preţul mai ridicat chiar şi pentru accesorii. Înainte am făcut nişte cercetări, aceasta este o categorie superioară dar în altă parte sunt si mai scumpe.

14074556_1295398953826623_429871244_o

Despre plăcerile ce au urmat…A meritat toţi banii! Doamne, nu pot să-mi dau seama ce am pierdut până acuma. Într-adevăr toate femeile au nevoie de un vibrator, iar cele care au deja tot mai au nevoie de un instrument aşa profesional. Este foarte dur, dar şi mai dur este faptul că până la urmă chiar şi prietenului meu îi place. Animează viaţa sexuală, iar dacă nu este cu mine orele sunt plictisitoare…. La început mi-a fost puţin frică să îl arăt dar a devenit interesat de acest lucru.

13936787_10210431275361554_809285098_n

Ce învăţăminte să tragem? Toate femeile au nevoie de un vibrator!

button_ma-uit-la-produsele

În legătură cu masturbaţia să nu uităm să-l cităm pe Dr. Lauren Streichert Profesor la Clinica de Obstretica Ginecologie din America:

Îmbunătăţeşte viaţa sexuală

Ajută somnul

Reduce tensiunea sexuală

Reduce durerile de menstruaţie

Reduce stresul

Intreţine corpul din punct de vedere sexual

Nu are dezavantaje

Este bun si singur dar…Recomandă fiecărei femei achiziţionarea unui vibrator deoarece creşte în mod semnificativ plăcerea de masturbaţie.

Al naibii de bun !

Noapte buna fetelor. Sa aveti o noapte minunata.

www.pevarf.ro