Așa am restabilit o relație pasională cu soțul meu – Dacă și Tu simți că focul s-a stins în relația ta, atunci acest articol este pentru tine.

Suntem căsătoriți de peste 25 de ani. Toată lumea este de părere că această relație a atins o vârstă frumoasă. Și eu cred asta, dar să nu vă închipuiți că noi nu am avut probleme.

29276_105614392814898_8267548_n

Au fost probleme – și nu mici – în relația noastră, dar eu am fost și sunt dispusă să fac orice ca problemele noastre să aibă rezolvare și ca relația noastră să fie iarăși ca la început.

Dacă tu nu ești la fel ca mine, atunci nu are sens să citești acest articol deoarece nu ție îți este adresat. Dacă continui totuși să citești, îți voi spune povestea mea, iar la final îți voi da un sfat practic, care în cazul meu a funcționat și care mi-a schimbat viața. Crede-mă, ajunul sărbătorilor este cel mai potrivit moment pentru a reaprinde flacăra din căsnicie!

Am avut 17 ani când am făcut cunoștință cu actualul meu soț. Prietenia noastră a durat 1,5 ani, după care am mai fost logodiți încă 1 an înainte de a ne căsători. Dacă stau bine să mă gândesc, am fost prea tânără, dar la vremea respectivă acest lucru nu era deloc o raritate. Am petrecut niște ani minunați împreună și am fost un adevărat cuplu model.

Odată cu trecerea anilor, a început să se stingă pasiunea din relația noastră și totul a devenit banal. Nu mai era ca pe vremuri. În ultimii ani, relația noastră a intrat într-o criză serioasă. Noutatea a trecut de mult și ce să mai aștept eu să fie între noi după 20 de ani? Dar gândurile acestea au fost greșite!!! Credeți-mă, cine se complace în această situație, își condamnă la moarte propria relație. De bunăvoie!

1913280_716202661756065_1219534488_o

Relația niciodată nu o să mai fie ca nouă, dar poți să introduci lucruri noi în ea! Și așa și trebuie. Da, trebuie. Schimbarea, noutatea, imprevizibilul, emoțiile! Acestea sunt lucrurile care dispar și ne mirăm că avem o relație banală. FETELOR! Să ne trezim și să facem ceva în această privință!

Te înșală soțul pentru că tu nu îi oferi nimic nou? Soția ta nu te mai vrea? De ce ar vrea de 30 de ani tot același lucru? Știu că sună dur, dar dacă te gândești mai bine, așa este. Arătăm cu degetul spre celălalt, îi spunem lucruri urâte ca să ne consolăm. Firea omului nu poate fi schimbată. Eu știu din propria-mi experiență, am plătit din greu ca să pot înțelege acest lucru. Dacă și tu înțelegi, atunci ești pe drumul cel bun ca să poți întreține o relație perfectă și de durată. Poate că te-ai gândit la asta, dar nu rezolvi problema trimițându-ți soțul la c…e.

Ceea ce poți face este să aduci culoare în viața de zi cu zi. Fii imprevizibilă. Găsește lucruri noi. Fii capricioasă și oferă-i partenerului ceva la care nu se aștepta. Astfel, va căuta ceva nou la tine și nu la altele. Renunță la obiceiurile plictisitoare, ieși din zona ta de confort și surprinde-l.

Și care va fi rezultatul??? La început, va crede că ai înnebunit 😀 Puțin mai târziu, va fi din nou nebun după tine!

11229415_917805891595740_1127861379549416923_n

Eu am încercat o mulțime de lucruri, iar acum îți împărtășesc și ție ce mi-a adus cel mai mare succes. Să nu cumva să crezi că un singur lucru îți va rezolva problema. Totuși, acest dispozitiv a revigorat într-adevăr momentele petrecute împreună. Anul trecut, exact înainte de ziua Sf. Valentin, am văzut un anunț care făcea reclamă la vibratoare. Eram exact în perioada în care căutam ceva nou, deoarece mă hotărâsem să-mi schimb viața. Parcă mă urmărea și karma deoarece timp de câteva zile consecutive m-am tot împiedicat de aceeași reclamă. Poate acesta a fost un semn pe care atunci nu l-am înțeles, dar în orice caz, m-a convins să cumpăr un vibrator.

15645770_10211620582933500_669268817_n

Exact la timp! Deoarece: an nou= speranțe noi, an nou=posibilități noi. De ce nu? Sf. Valentin este ziua îndrăgostiților, perioada în care putem să ne eliberăm de rutina zilnică și să ne ocupăm unul de celălalt.

Ca să fiu mai exactă, de 20 de ani nu am mai văzut ochii soțului meu să strălucească atât de tare ca atunci când am introdus acest produs în momentele noastre de intimitate. Bineînțeles că, la început, când am venit cu ideea, a avut o expresie ciudată, dar până la urmă acesta a fost rezultatul.

După cum am mai zis deja: Fii imprevizibilă! Fii sălbatică! Asta îi trebuie unui bărbat!  

Acest produs înseamnă nu numai o oportunitate incredibilă pentru tine, dar totodată îndeplinește visele cele mai îndrăznețe ale unui bărbat. Crede-mă că după o asemenea experiență îl vei putea juca din nou pe degete. Știu, deoarece și eu am trăit această experiență.

Acum este momentul potrivit pentru a-ți recuceri partenerul. Nu-l rata, altfel trebuie să mai aștepți încă un an!

Cu bine,
Katalin

Completare: Am primit o grămadă de mesaje de genul: de unde și ce tip de vibrator am cumpărat  – așa că vă spun:

Deși am trecut de 45 de ani, acesta este primul meu vibrator (și se pare că nu voi renunța la el prea curând). Acest articol m-a ajutat să mă hotărăsc: Cum să aleg primul vibrator? Și, până la urmă, tot de pe această pagină am comandat vibratorul Touch.