Am testat instrumentul fericirii cu numit Touch

Salut!

Ma numesc Dorina si am incercat renumitul vibrator  Touch, comandat din magazinul online Pevarf.ro.

La început, prietenele mele mi-au trimis un articol legat de acest accesoriu îndrăzneț. Au spus că-l vor comanda doar pentru culoarea sa. Bineînțeles că niciuna n-a făcut-o. Nici eu nu am făcut-o la început, dar îmi stătea totuși gândul să-l cumpăr.

Prețul mi s-a părut un pic cam piperat, dar într-o după-amiază m-am gândit ce-o fi, o fi, am luat aer în piept și am comandat. (A intervenit și faptul că jucăria mea veche nu mai mergea, deci oricum îmi trebuia una nouă, așa că s-a amortizat costul). M-am gândit că, dacă tot dau banii, măcar să încerc un produs de calitate, care are ceva în plus. De aceea m-am oprit asupra acestui vibrator.

Reclama:

Conform descrierii de pe pagina web: „98,5% dintre femei ajung ușor la orgasm cu produsul Touch. Cu noua tehnologie, controlul este 100% în mâinile tale, garantând un răsfăț intens.”

Nu sună rău! Desigur, oricine poate să scrie orice, așa că am avut dubii cu privire la aceste promisiuni. Dar dacă produsul chiar făcea ce promitea, atunci nu puteau să apară probleme.

Peste câteva zile a sosit și pachetul.

Conținutul: – instrucțiuni de utilizare, acumulator,  – într-o cutie frumos ambalată, vibratorul – iar lubrifiantul și soluția de curățat au fost gratuite.

img_4220-1

Din exterior, părea un produs cu pretenții, dintr-o categorie premium.

Și acum urmează esența, ceea ce interesează pe toată lumea: Cum este în realitate?

Îmi place că este total impermeabil, prinde bine și sub duș. Acumulatorul rezistă și la modul cel mai înalt, timp de 2,5 ore, ceea ce le prinde bine celor care apreciază senzațiile intense.

În primul rând, trebuie să vă spun că am avut pretenții. La așa ceva nici eu nu m-am așteptat. Datorită modului de control tactil este incredibil de bun. (Sunt mulțumită și de cele 7 moduri manuale). Contează să poți dirija singură puterea și ritmul ….Nu pot decât să-l recomand la toată lumea. Ba mai mult de atât! Sper ca toate femeile să simtă o asemenea plăcere!

Dacă nu te-ai hotărât încă să investești și tu în această minunată jucărie pentru adulți, îți pot spune sigur că o vei adora! Întinde-te pe pat pentru că o să ai un orgasm care te va dărâma din picioare.

Ai încredere in mine, acesta este un accesoriu obligatoriu în noptiera fiecărei femei. Nu o să-ți pară rău!

Completare: După publicarea acestui articol pe blogul meu, cei de la  Pevarf.ro m-au întrebat dacă pot să publice acest articol și pe pagina lor. Bineînțeles că am răspuns afirmativ.

Pupici

Dorina